U bent hier

Divorce Conference 2017 Call for Papers

De 15e bijeenkomst van het Europese Netwerk voor de Sociologische en Demografische Studie van echtscheiding, ook wel de Divorce Conference genoemd, vindt dit jaar plaats in Antwerpen op 5-7 oktober. De organisatoren verwelkomen papers rond de oorzaken, procedures en gevolgen van relatiebreuken. Onderzoeken die deze topics benaderen vanuit sociologische, psychologische, economische, demografische, juridische en andere perspectieven worden aangemoedigd een abstract in te dienen. De keynote word verzorgd door Robert E. Emery rond het thema “Does Parental Conflict Influence Parent-Child Contact? Empirical and Legal Questions”.

Onderzoekers kunnen tot en met 1 mei een abstract (300 woorden) indienen via de congreswebsite. Na een evaluatie van de abstracts wordt tegen eind mei aan de onderzoekers gecommuniceerd of hun abstract aanvaard werd. Deelnemers dienen ten minste drie weken voor het congres een volledige versie van hun paper te uploaden.

Gelieve deze oproep te verspreiden onder geïnteresseerden. Meer informatie rond het congres is te vinden op de website of kan verkregen worden via mail.

Links:
Website: http://www.uantwerpen.be/divorce-conference-2017
E-mail: divorceconference2017@uantwerpen.be