U bent hier

Congres: Zorg voor en sociaal welbevinden van oudere migranten

Datum: 
dinsdag 19 februari 2019
Locatie: 
Leyden Academy on Vitality and Ageing (Leiden)

Beschrijving

Congres ‘Zorg voor en sociaal welbevinden van oudere migranten’
Op dinsdag 19 februari 2019 vindt bij de Leyden Academy on Vitality and Ageing in Leiden, het congres ‘Zorg voor en sociaal welbevinden van oudere migranten’ plaats. Dit is een initiatief van de IMISCOE Standing Committee Ageing Migrants (klik hier voor meer informatie).

Het congres staat in het teken van kennisuitwisseling tussen onderzoekers en professionals en beleidsmakers in zorg en welzijn. De onderzoekers gaan graag met u in discussie over praktische toepassingen van recent onderzoek naar lokale aspecten van zorg voor oudere migranten (ochtend), waaronder wijkgericht werken en mantelzorg, en aspecten van sociaal welbevinden (middag), waaronder eenzaamheid, sociale participatie en transnationale relaties. Ook is er volop ruimte voor het aandragen van suggesties voor vervolgonderzoek en om de verbinding tussen onderzoek en praktijk verder te versterken.

Deelname is gratis, de voertaal is Engels.Het volledige programma en details over de locatie en aanmelding vindt u in de flyer. U bent uiteraard vrij om de flyer verder te verspreiden binnen uw netwerk.
Het aantal plaatsen is beperkt dus snelle aanmelding wordt geadviseerd.